Νέα συνεργασία Elite Strom

Νέα συνεργασία Elite Strom

DELEZAKISfurniture1954..... Elite Strom

Τον κύκλο μιας νέας εποχής με πιο δυναμική παρουσία στην αγορά της Λαμίας και της ευρύτερης περιοχής για να καλύψουν και την πιο απαιτητική ανάγκη των καταναλωτών, ανοίγουν η Delezakis furniture και η Elite Strom.

Οι δύο πλευρές ανανεώνουν και επεκτείνουν την ήδη επιτυχημένη επταετή συνεργασία τους, με νέο shop in shop της δημοφιλούς εταιρείας στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, στο 5 χιλ. Εθνικής Οδού Λαμίας - Αθηνών (παράδρομος Ανθήλης) στο υπερκατάστημα της εταιρίας DELEZAKIS furniture 1954.

Το νέο εγχείρημα, αποτελεί και την εδραίωση της εμπιστοσύνης της γνωστής εταιρείας στρωμάτων, συνδυάζοντας την αξιοπιστία της Delezakis furniture 1954 και την κορυφαία ποιότητα της Elite Strom.

Η Elite Strom δημιουργεί προϊόντα με προδιαγραφές που καλύπτουν τα υψηλότερα standards υγιεινής και διαθέτουν διεθνείς πιστοποιήσεις όπως την ACTIGARD, ενώ είναι και μέλος της ISPA, πιστοποιημένη με ISO 9001:2008.

Σήμερα, με ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων, χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες και σημαντικές διεθνείς συνεργασίες όπως η ΤEMPUR η Stearns and Foster και η Sealy, η Elite Strom είναι μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες.

Σε μια εποχή που όλοι εστιάζουν στο κόστος, η Delezakis furniture 1954, επικεντρώνεται πρωτίστως στην αισθητική και την ποιότητα.
Το όραμα να προσφέρει υψηλή αισθητική με εξαιρετική συνάρτηση ποιότητας και τιμής, δεν αφήνει περιθώρια για συμβιβασμούς.
Εδώ και 60 χρόνια η Delezakis furniture κατασκευάζει και εμπορεύεται έπιπλα που απευθύνονται σε απαιτητικούς ανθρώπους, αποκλειστικά και μόνο από τα καλύτερα υλικά.
Μπείτε στον ιδιαίτερο κόσμο της Delezakis furniture και της Elite Strom.

Δώστε στο όνειρα σας χρώμα και εξασφαλίστε την καλύτερη ποιότητα ύπνου!

190207 delezakis nea synergasia 2

Social Network


 

Our Brands Network


International Partners Network


vasikaridis 77b     danform delezakis 77c     

Site Map


Search