Πληροφορίες Καναπέδων

Καναπέδες και συστήματα καθιστικού σε διαχρονικές και μίνιμαλ σχεδιαστικές φόρμες.
Tailor made καναπέδες και μονάδες lounge που προσαρμόζονται στις επιθυμίες σας και εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες.
Καναπέδες ευρωπαϊκών και ελληνικών οίκων, άλλα και δικού μας σχεδιασμού και κατασκευής, με αισθητική και κατασκευαστική αρτιότητα, όπου το design και η άνεση είναι ταυτόσημες έννοιες!

ΣΧΕΔΙΑΣΗ – ΠΑΡΑΓΩΓΗ Custom Made καναπέδων bullets 10 20Δερμάτινοι καναπέδες bullets 10 20Υφασμάτινοι καναπέδες bullets 10 20Capitonne καναπέδες
Όλα τα σχέδια παράγονται σε διθέσιο, ενδιάμεσο, τριθέσιο ή γωνιακό καναπέ, με μεγάλη ευελιξία παραμετροποίησης των διαστάσεων και σχηματισμού συνθέσεων που καλύπτει τις ανάγκες του δικού σας χώρου.
Επιλογή καθισμάτων με έμφαση στην ανάμιξη των υλικών, με μαλακά λάστιχα soft foam σε συνδυασμό με πούπουλα ή λάστιχα επαναφοράς, οπού η σκληρότητα του καθίσματος μπορεί να προσαρμοστεί κατ' επιλογή σας σε μαλακό-μέτριο-σκληρό, με υψηλής πυκνότητας και μεγάλης αντοχής υλικά, που διατηρούν το αρχικό σχήμα του καναπέ.
Πολλαπλές επιλογές σε αδιάβροχα ευρωπαϊκά υφάσματα με Easy Clean χαρακτηριστικά, που προσφέρουν στυλ και ευκολία στη συντήρηση, ενώ τα καλύμματα αφαιρούνται για καθαρισμό ή ανανέωση. Μοναδικοί συνδυασμοί χρωμάτων σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων.
Οι μονάδες συνδέονται μεταξύ τους με εύχρηστους μεταλλικούς συνδέσμους. Σύμμεικτος σκελετός από 100% μασίφ ξυλεία.

Ο εξατομικευμένος σχεδιασμός και η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση είναι για εμάς κανόνας. Επικοινωνήστε μαζί μας για το σχεδιασμό, την παρουσίαση και την κατασκευή του δικού σας μοναδικού καναπέ.

Τρόποι παραγγελίας
Aναγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα της αγοράς των προϊόντων μας μέσω του διαδικτύου, λόγο της μεγάλης παραμετροποίησης των διαστάσεων, των υλικών, των υφασμάτων και των φινιρισμάτων, σας δίνουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ... ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ.

  1. Περιηγηθείτε online και εστιάστε στο προϊόν που σας ενδιαφέρει!
  2. Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές και για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση!
  3. Επίσκεψη κατόπιν ραντεβού στο χώρο σας για δειγματισμό των υφασμάτων, των φινιρισμάτων, την επιλογή υλικών και την λήψη των διαστάσεων.
  4. Ολοκλήρωση της παραγγελίας και ορισμός χρόνου παράδοσης.
        
Εξυπηρέτηση Πελατών
Καλώντας στο τηλ. ΑΜΕΣΗΣ επικοινωνίας 6976 988 289 καθημερινά 10:00 - 21:00
ή στα τηλ. 22310 28002 & 2111 987 288  Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 16:00

Αν βρίσκεστε σε σημείο όπου δεν είναι εφικτή η επίσκεψη στο χώρο σας, υπάρχει η δυνατότητα να σας αποστείλουμε δωρεάν τα ολοκληρωμένα σετ δειγμάτων,
"Kit Sample boxes"...
(ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΥ)
Τρόποι δειγματισμού
Εξυπηρέτηση πελατών

Δειτε επισης

Social Network


 

Our Brands Network


International Partners Network


vasikaridis 77b     danform delezakis 77c     

Site Map


Search